1. EENMALIG OF ABONNEMENT📆

Met Weekly Flower krijg je eenmalig of op regelmatige basis bloemen thuisbezorgd. Zo kun je ervoor kiezen om elke week/om de week/elke maand een boeket te ontvangen.

Daarnaast zit je nergens aan vast. Via je online account kun je gemakkelijk een week overslaan of de bezorging helemaal stopzetten.

Bij ons eenmalige boeket hoef je niks stop te zetten. Hierbij ontvang je uitsluitend één boeket.

2. kies HET TYPE BOEKET

Iedere week stellen onze bloemstijlistes twee verschillende type boeketten samen: een veldboeket of klassiek boeket. Je kunt in een abonnement bij iedere bezorging (tot vier dagen van te voren) wisselen van boeket. Lange, verschillende stelen zijn kenmerkend voor ons veldboeket. In ons klassieke boeket laten we de mooiste bloemen wat vaker terugkomen en houden we één hoogte aan. Welk boeket vind jij het mooiste?

3. wij gaan aan de slag

Als wij jouw bestelling binnen hebben, gaan we aan de slag. We bestellen de boeketten op aantal, halen de bloemen op bij de kweker, pakken ze in en sturen ze op in een speciale bloemendoos🌸. We zorgen dat de bloemen goed vastzitten en voorzien ze van voldoende water voor de reis naar jou. Je ontvangt ondertussen van PostNL updates over waar je bloemetjes uithangen. Laat jij iets in de regio Rotterdam / Den – Haag bezorgen? Dan komen we vaak met onze eigen bezorgdienst langs!

4. Een snufje liefde

Als jouw bloemen zijn gearriveerd zijn ze toe aan een kleine knipbeurt en vers water. Spoel de vaas om met een beetje bleek, voeg het bloemenvoedsel toe aan het water en jouw boeket is helemaal klaar om te stralen.🥰

© All rechten voorbehouden

wijzig DE GROOTTE

Let op! Je kunt je de grootte van jouw boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig jouw boeket

Let op! Je kunt je boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert