HET VERHAAL VAN WEEKLY FLOWER

Ik kom thuis van een lange dag werken en plof op de grote stoel bij het raam. Ik denk terug aan de maanden waar ik door allerlei exotische landen🌴 reisde. Het verlangen naar vrijheid komt opzetten. Nu geen verlangen naar meer reizen, maar naar een eigen bedrijf👩🏼‍💼.

Sinds kleins af aan wil ik namelijk, net als mijn grote voorbeeld (mijn vader), een eigen bedrijf starten. Ik staar wat langer naar buiten en zie een Hellofresh busje🚙 stoppen bij de overbuurvrouw: een box vol ingrediënten om aan de hand van een recept je avondeten te maken. 

En plots veranderde daar al mijn dromen in werkelijkheid💡.  Ik dacht: Hoe tof zou het zijn om een bloemenbox te ontvangen. Aan de hand van een boeketrecept maak je dan jouw boeket?!

Zo gezegd, zo gedaan. Mijn vader heeft een exportbedrijf in bloemen en planten naar Frankrijk. Dagelijks koopt hij al duizenden bloemen in bij zijn kwekers🌱. Daar kon ik mooi op aansluiten met Weekly Flower en start zo met het bezorgen van de mooiste, verse bloemen tegen een leuke prijs. 

Na de start bleek dat niet iedereen het even fijn vond om de bloemen zelf tot boeket te schikken😅. Wél was iedereen lyrisch over de kwaliteit van de bloemen. Daar ben ik vervolgens op verder gegaan door de boeketten geschikt te bezorgen, maar dan wel met dezelfde kwaliteit en prijs. Dat bleek een succesfactor en nu bezorgen we wekelijks duizenden klanten een Weekly Flower boeket💐.

Ik wil met mijn bloemen mensen blij maken door middel van een flexibele service met prachtige, kleurrijke boeketten! Ik kan niet wachten om ook voor jou prachtige creaties te maken! Wordt lid en join the club!😍

Liefs,

Celesta – Oprichtster Weekly Flower

wijzig DE GROOTTE

Let op! Je kunt je de grootte van jouw boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig jouw boeket

Let op! Je kunt je boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert