Altijd Bloemen in Huis

Niet meer naar de winkel, maar automatisch je favoriete product iedere week of maand thuisbezorgd. Voor steeds meer Nederlanders biedt deze service een uitkomst. Inmiddels zijn er in Nederland al meer dan 2,5 miljoen van dit soort abonnementen afgesloten. Deze service is niet alleen mogelijk voor je boodschappen, maar je laat nu ook een vers boeket thuis brengen. Er zijn verschillende partijen die dit soort abonnementen aanbieden. Waar onderscheiden zij zichzelf in en welk abonnement past het beste bij jou?

Bloomon

€23,99 Medium Boeket (gem. 19 stelen)

Veruit de meest bekende aanbieder van bloemenabonnementen is Bloomon. Bij deze online bloemist kun je een flexibel abonnement kiezen op een small, medium of large boeket. De bezorging is door heel Nederland. De bloemen zijn altijd vers en de bezorgingen zijn super makkelijk in te plannen in het account, maar dit alles heeft zo wel zijn prijskaartje.

Weekly Flower

€17,99 Original Boeket (gem. 19 stelen)

Een snel groeiende speler op de abonnementenmarkt is Weekly Flower. Bij deze online bloemist kun je wekelijks uit twee type boeketten kiezen: een klassiek boeket en een veldboeket. Alle bloemen komen rechtstreeks van de kweker en blijven daardoor een stuk langer mooi dan van een gewone bloemist. Ook de prijs is aantrekkelijk voor de grootte en kwaliteit van het boeket.

Bloemen van de Teler

€19,99 Heel Lief Boeket (gem. 19 stelen)

De derde speler op de markt die bloemen direct van de kweker bezorgd, is bloemen van de teler. Zij bieden twee typen boeketten aan: een lief en heel lief boeket. Ook deze bloemen komen vers van de kwekers. Jammer dat de hoeveelheid kwekers beperkt lijkt waardoor de variatie beperkt blijft.

Fleurop

€29,99 Luxe Boeket (onbekend hoeveel stelen je ongeveer zal ontvangen)

Tenslotte kun je ook bij Fleurop een abonnement afsluiten. Hierbij ontvang je door jouw lokale bloemist een samengesteld boeket. Leuk dat je de lokale ondernemer steunt, maar het vaasleven is daardoor wel duidelijk een stuk lager dan de bovenstaande partijen die direct vanaf de kwekers leveren. Ook is de prijs vrij fors voor het boeket dat je ontvangt.

versheidprijsvariatiegrootte
Bloomon+++++++++
Weekly Flower+++++++++++
Bloemen van de Teler++++++
Fleurop+++++

Kortom, iedere partij heeft zo zijn plus en minpunten. Voor welk abonnement je dan ook gaat, met bloemen op tafel zit je hoe dan ook goed! 🙂

Recente Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wijzig DE GROOTTE

Let op! Je kunt je de grootte van jouw boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig jouw boeket

Let op! Je kunt je boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert