De gerbera is er in allerlei soorten en maten. Welk soort je ook hebt gekocht, blij wordt je er zeker van. Maar hoe zorg je er nu voor dat je er zo lang mogelijk van kunt genieten?

Lees hier de basisstappen die je moet doorlopen om jouw gerbera’s op water te zetten.  Het verschil met ieder andere bloem is dat de gerbera maar een klein laagje water nodig heeft. Als er te veel water in de vaas zit, dan kruipt het water snel langs de steel omhoog en zal de steel slap worden. Geen zorgen als je jouw gerbera’s toch in veel water hebt gezet en ze slap zijn geworden. Je kunt ze weer opfrissen door een stuk van de stengel schuin af te snijden. Let er hierbij op dat de steel van binnen wit en niet bruin is. De gerbera’s kunnen zich weer volzuigen en zullen weer rechtop blijven staan 🙂

Lees hier meer over alle soorten gerbera’s.

 

 

 

Recente Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wijzig DE GROOTTE

Let op! Je kunt je de grootte van jouw boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig jouw boeket

Let op! Je kunt je boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert